Svin er et magert og godt kjøtt, som er veldig lett å tilberede. Kjøpte svinebiff da vi var i Sverige i helgen og ville lage noe godt av det idag.
Lagde mye godt tilbehør.
Arne trenger en del ekstra karbohydrater, så jeg råstekte poteter til han. Deler rå poteter i båter, har litt olje eller smør i pannen og steker det sammen med ønsket krydder. Jeg er avhengige av det økologiske urtesaltet mitt, så jeg brukte det sammen med litt pepper:
Asparges er så godt, kjøp hele asparges. Et triks for å få med deg det du skal, er å holde i hver ende og knekke den i to. Da knekker den der trevlene begynner. Steker de i en god del smør i pannen, sammen med urtesaltet;) Da blir de best.
Svinebiffen stekes et par-tre minutter på hver side.
Lagde en tomatsalat ved siden av. Kjøp noen gode, smakfulle tomater og del dem opp i båter. Grovhakk basilikum og marinerte hvitløksfedd og bland i sammen. Det er godt med mozarella-skiver i også, men det hadde jeg ikke nå.
I tillegg lagde jeg skikkelig hjemmelaget guacamole, på mexicansk vis. Oppskrift finner du her.
Fargerikt og godt:
Arne's lass:
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar