søndag 9. desember 2012

Allergivennlig & sunn julekake

"Sunne" kokosmakroner

100 gr sukrin
100 gr kokosmasse
2 eggehviter

Bland alt i en tykkbunnet kasserolle. Varm opp under omrøring til en seig deig 6-8 min, den skal ikke koke! Bruk to teskjeer og sett "topper" på bakepapirkledt stekebrett og stek midt i varm stekeovn 200oC i ca 10 min. Avkjøl på rist. Frys for å holde dem myke eller oppbevar i tett kakeboks.

Næringsinnhold på hele røren:
Kcal 697
Fett 65,7g
Protein 13,5 g
Karbs 6,7g

Av denne røren fikk jeg 13 stk, så pr stk er næringsinnholdet slik:
Kcal 53,4
Fett 5g
Protein 1g
Karbs 0,5g





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar