mandag 3. februar 2014

Sunnere belgiske vafler med en chia-twist

6 egg
4-5 ss sukrin
Frø fra en vaniljestang (kan sløyfes)
- mix til fluffy eggedosis



1 boks magerkesam
1/2 boks Philadelphia
- røres inn

3 ts fiberfin/bakepro/proteinpulver
2 toppede ts bakepulver
2 ts fiberhusk
2 ts kardemomme 
1 kopp havregryn
2 ts sesammel
2 ts mandelmel
4 ts chia-frø
2 klyper maldon havsaltflak
2 ss smeltet TineSmør
Melk til passe røre



Bland alt i sammen i fem minutter (gjerne lenger, da det tar litt tid for chiafrøene og fiberhusken å tykne). Røren skal være så tykk at du kan øse den opp med spiseskje for belgisk vaffel.




Ha på det du ønsker, her brukte jeg vispet krem med sukrin, ferske jordbær og litt økologisk blue agave sirup med kanel. Denne har veldig lav GI, fant den på helsekosten :) 






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar