Jeg har vært helt hekta på fiberknas fra helsekosten. Siden de er så veldig dyre tenkte jeg å prøve å lage de selv. Og JA, jeg klarte det på første forsøk :) Så her er dem: hjemmelagede, glutenfrie, lavkarbo fiberknas knekkebrød:
2.5 dl linfrø
2.5 dl sesamfrø
1 dl solsikkekjerner
1 dl knuste mandler eller valnøtter
1 ts økologisk urtesalt (Herbamare)
1 god klype Himalayasalt
4 store egg (Jeg brukte fem små;))
Vann til passe røre, du skal kunne dele røren med pizzaskjærer uten at det sklir sammen igjen.
Bland alt det tørre godt, og ha deretter i eggene og evt vannet. Elt deigen godt i kjøkkenmaskin og fordel det glatt og jevnt utover en bakeplate med bakepapir. Del opp i ønskede biter med pizzaskjærer. Håndflate-store firkanter er passe store og liten risiko for å gå i stykker i forhold til rektangulære. De er også meget mettede og trenger derfor ikke være så store:) Jeg pleier å spise et stykke med masse pålegg til til frokost.
Wow vad glad jag blev över detta receptet :)
SvarSlettTack :)
Men ska det inte stekas?