søndag 11. august 2013

Lavkarbo & glutenfrie tortilla wraps

Ingredienser:
• 4 egg
• 1 boks creme fraishe
• 3/4 kopp mandelmel
• 4 ss fiberhusk
• 2 klyper salt

Forvarm ovnen til 160 grader C. 

Pisk eggene godt sammen, og ha i resten av ingrediensene. (Jeg hadde ikke creme f. så brukte en halv boks mager kesam. Brukte ca halvt om halvt med bokhvetemel og mandelmel, da jeg hadde litt lite mandelmel). Dette blir ganske løst, men fortvil ikke: la det hvile i ti minutter så kan du dele deigen i 4 deler. (Fortsatt litt klissete, bruk redskap). 

Ha litt olje på et bakepapir (jeg bruker Vita hjertegod's olje). Plasser en del deig, og kjevle ut med et oljet kjevle, evt med et oljet bakepapir i mellom, til passe wrap-størrelse.

Stek i ovnen i 15 minutter og voila:



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar